ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN

Aluminium is een perfecte optie voor meerdere soorten woningen, van renovatie tot nieuwbouw. Aluminium is duurzaam en bestand tegen temperatuurwisselingen. Het materiaal is licht, maar solide en stevig. Door de sterkte van aluminium kan u kiezen voor moderne, slanke raamprofielen.

Aluminium ramen en deuren

Met aluminium ramen en deuren kiest u voor duurzame kwaliteit. Veel mensen dromen vandaag van een woning met veel lichtinval en smalle aluminium raamprofielen. De profielen zijn zeer sterk zodat ook grote schuiframen met gemak open glijden.

Aluminium ramen isoleren goed. De thermische kwaliteit wordt gegarandeerd door een isolerende kern (de thermische onderbreking) die de binnen – en buitenzijde van elkaar scheidt, waardoor dit soort meerkamersysteem zorgt voor een betere isolatie. De thermische onderbreking van uit verschillende materialen vervaardigd zijn. 

Daarnaast zijn aluminium ramen en deuren vaak de favoriet van architecten omwille van hun elegante look en de vele designmogelijkheden en hun lange levensduur.

Grote glaspartijen, gebogen ramen en onzichtbare profielen.. alles is mogelijk met  aluminium ramen en deuren.

In vergelijking met hout en PVC is aluminium veruit het lichtste materiaal. Perfect dus voor slanke en grote ramen, maar evengoed voor schuifdeuren en andere moderne deuren.


BLOG, NIEUWS EN TIPS

Wij delen onze tips met plezier

We snappen het, de juiste keuzes maken is niet altijd gemakkelijk! Laat je daarom inspireren door onze gerealiseerde projecten. 

Bekijk onze blog voor handige tips en advies of bezoek onze toonzaal in Paal-Beringen.

Wij helpen u graag!

reynaers verzonken ramen

Wat zijn verzonken ramen?

Tegenwoordig zijn naast gewone ramen ook ‘’verzonken ramen’’ een hot topic. Tijdens renovatie- of bouwprojecten kiezen we steeds vaker voor zeer grote glaspartijen achteraan de woning zodat er veel licht binnenvalt en het binnen-interieur naadloos overloopt naar het buiten-interieur. Sinds deze trend hoor je ook steeds vaker de term “verzonken ramen”.

Verzonken ramen zijn ramen met een verzonken raamprofiel. Het profiel bij een verzonken raam of deur wordt grotendeels weggewerkt in de vloer. Een verzonken raamprofiel zit dus dieper in de grond waardoor de overstap naar buiten letterlijk kleiner wordt. Deze profielen hebben zowel voor- als nadelen en wij sommen ze voor je op.

Lees verder •

Gespot: Wat zijn de raamtrends in 2020?

Dé trend van het moment zijn de steellook ramen en deuren. Jong en gedurfd, gecombineerd met de stoere uitstraling van staal maar dan met de voordelen van aluminium. Grote raampartijen zorgen voor een mooi zicht op je tuin en meer daglicht in huis, waardoor er een heerlijke connectie ontstaat met het buitenleven.

Stijlvolle strakke profielen die klasse uitstralen
De trend van het laatste jaar om de tuin en het huis met elkaar in verbinding te brengen zet zich ook dit jaar voort. Daarom blijven ramen met slanke profielen en dunne stijlen enorm populair. Deze minimalistische profielen boeten zeker niet in aan sterkte of veiligheid. Integendeel, aluminium heeft een sterke draagkracht.

Lees verder •
ramen en deuren beringen

Ramen en deuren kopen in Limburg? U bent bij ons aan het juiste adres!

Ben jij op zoek naar een betrouw­bare part­ner om ramen en deuren bij te bestellen? Wel, laat ons je even gerust­stellen: bij NEVEN ramen en deuren zit je aan het juiste adres.

NEVEN ramen en deuren is een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen. Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar door onze partnerships met grote merken en onze digitale en plaatsingsefficiëntie kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden. Daarnaast bent u bij ons, in tegenstelling met grote firma’s, geen dossiernummer. Wij volgen uw project nauwlettend op en communiceren helder en eerlijk. Wij staan klaar voor u, zodat u een zorgeloze bouw tegemoet gaat.

Lees verder •

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je een afspraak in onze showroom, bij je thuis of via videochat voor vrijblijvende informatie?

Maak hier rechtstreeks een afspraak en we gaan voor jou aan de slag!

 

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u