SCHUIFRAMEN 

CREËER EEN ZEE VAN RUIMTE ! 

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen. Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

Schuiframen

Wilt u graag veel lichtinval in huis en een vlotte doorgang naar uw tuin, dan kan u kiezen voor schuiframen.

Door hun vorm en design zijn schuiframen zowel voor nieuwbouw als renovatie zeer geschikt. Ze zijn duurzaam en hebben een goede isolatiewaarde.

Schuiframen kiezen

Er bestaan verschillende schuifsystemen om ramen open te kunnen schuiven en de woonkamer met het terras te verbinden. 

Zo kan u kiezen uit een monorail, duorail of zelfs een driedubbele rail. Maar welk schuifsysteem kies je voor je schuifraam?

Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze voor uw project.

Een monorail kies je als je maar één verschuifbaar deel wilt. Het vaste raam moet dan minstens even groot of zelfs groter zijn. Je kan dan maximaal de helft van je gevel openschuiven, maar door het smalle profiel krijg je een strakke en minimalistische look.

Een duorail is een dubbele rail. De raampartij wordt symmetrisch verdeeld en beide delen kunnen schuiven. 

Een drierail biedt een maximale doorgang naar buiten. De raampartij wordt dan in drie delen verdeeld waarvan er twee volledig opengeschoven kunnen worden.

Wat past het best bij mijn woning

Een schuifraam of een hefschuifraam?

Tegenwoordig zijn schuiframen bijna niet meer weg te denken in de moderne woning. Met één beweging trek je het zalige buitenleven naar binnen en bovendien laten schuiframen veel licht binnen.

Bij een traditioneel schuifraam wordt de opengaande vleugel verschoven bij het openen. De borstels die zorgen voor de dichting van het schuifraam, verzekeren een minimale wrijvingsweerstand. Deze schuiframen kan je dus openen en sluiten zonder veel moeite en toch ben je zeker van een goede dichting.

Een hefschuifraam is ideaal voor grotere en iets zwaardere raam­par­ti­jen. Met behulp van het ver­nuftig mech­a­nisme til je de vleugel op, waar­na je het raam een­voudig open schuift. Het hef­schuifraam is uit­gerust met rub­beren dichtin­gen, wat garant staat voor uitstekende lucht- en waterdichtheid.

Nieuws en tips

Wij delen onze tips met plezier

 Inspiratie, advies, de laatste ontwikkelingen en antwoord op uw vragen. 

Lees er alles over in onze blogs.

Wij helpen u graag!

aluminium ramen en deuren limburg prijs goedkoop neven ramen en deuren

Hoe ramen en deuren offertes vergelijken

Hoe vergelijk je offertes en waarop moet je absoluut letten om onaangename verrassingen te vermijden? We lijsten de belangrijkste aandachtspunten hieronder voor je op, zodat je bewust voor de juiste...

Lees verder

Laat je inspireren !

MAAK EEN AFSPRAAK

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u