ZONWERING

Ben je even helemaal klaar met de zon? Dan kan je met een zonwering je eigen stukje schaduw creëren

Zonwering houdt de hitte buiten tijdens de warme zomermaanden en de koude tijdens de wintermaanden. Maar zonweringen doen nog veel meer dan dat. Ontdek er hier alles over.

Zonwering

De zomers worden steeds langer en warmer, waardoor het plaatsen van zonnewering geen overbodige luxe is. Er bestaan verschillende manieren om je woning koel te houden. 

Wij beschikken over verschillende types zonwering om jouw huis genietbaar te houden. Zo kan je kiezen voor rolluiken of screens.

Screens

Rolluiken

Rolluiken verbeteren je leefcomfort op zo veel manieren. Kies een rolluik in het materiaal en met de bediening die je wenst. Onze zijn beschikbaar in PVC, aluminium, bekleed met folie in een standaard kleur of gelakt in elke kleur die je je maar kan inbeelden.

Screens

Screens zijn een doeltreffende, hedendaagse en elegante vorm van zonwering. We plaatsen deze decoratieve, verticale doeken aan de buitenkant, maar je bedient ze van binnenuit. Door de gaatjes in het doek kan je van binnen naar buiten kijken, maar niet omgekeerd. Ze kunnen dus heel goed geïntegreerd worden met de ramen van jouw woning.

BLOG, NIEUWS EN TIPS

Wij delen onze tips met plezier

We snappen het, de juiste keuzes maken is niet altijd gemakkelijk! Laat je daarom inspireren door onze gerealiseerde projecten. 

Bekijk onze blog voor handige tips en advies of bezoek onze toonzaal in Paal-Beringen.

Wij helpen u graag!

stalen deur steellook deur limburg

Stalen/Steellook deuren: De trend zet door in 2021

Heb jij de steellook deuren al een keer voorbij zien komen bij je vrienden, familie of op televisie? Grote kans van wel, want deuren van aluminium of staal zijn al een tijdje razend populair.

Óók in 2021 is de vraag naar de stalen deur groot en er wordt verwacht dat de trend nog wel even doorzet. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden met deze deur in het interieur. Ik zet de voordelen van een stalen deur op een rij.

Lees verder •
schuiframen limburg

Wat past het best bij mijn woning: Een hefschuifraam of een traditioneel schuifraam?

Tegenwoordig zijn schuiframen bijna niet meer weg te denken in de moderne woning. Met één beweging trek je het zalige buitenleven naar binnen en bovendien laten schuiframen veel licht binnen.

Goed, je hebt gekozen. Het wordt een schuifraam. Ideaal! Dan volgt er een iets meer technische keuze: een schuifraam of hefschuifraam kopen? Dit is een persoonlijke beslissing, maar we helpen jou graag op weg om de juiste keuze te maken.

Lees verder •
Ramen en deuren Bilzen

Welke houtsoorten voor een deur?

Tegenwoordig zijn er vele houtsoorten van over de hele wereld verkrijgbaar. Elke soort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. 

Maar welke houtsoorten zijn eigenlijk geschikt voor het buitenschrijnwerk van een woning? Wij lijsten onze favorieten hieronder voor u op.

Lees verder •

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je een afspraak in onze showroom, bij je thuis of via videochat voor vrijblijvende informatie?

Maak hier rechtstreeks een afspraak en we gaan voor jou aan de slag!

 

LIEFDE VOOR UW WONING.

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u 

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Zondag: Gesloten

Onze showroom ligt vlak bij de E313 - afrit Beringen