ZONWERING  

Ben je even helemaal klaar met de zon? Dan kan je met een zonwering je eigen stukje schaduw creëren

Zonwering houdt de hitte buiten tijdens de warme zomermaanden en de koude tijdens de wintermaanden. Maar zonweringen doen nog veel meer dan dat. Ontdek er hier alles over.

Zonwering

De zomers worden steeds langer en warmer, waardoor het plaatsen van zonnewering geen overbodige luxe is. Er bestaan verschillende manieren om je woning koel te houden. 

Wij beschikken over verschillende types zonwering om jouw huis genietbaar te houden. Zo kan je kiezen voor rolluiken of screens.

Screens

Rolluiken

Rolluiken verbeteren je leefcomfort op zo veel manieren. Kies een rolluik in het materiaal en met de bediening die je wenst. Onze zijn beschikbaar in PVC, aluminium, bekleed met folie in een standaard kleur of gelakt in elke kleur die je je maar kan inbeelden.

Screens

Screens zijn een doeltreffende, hedendaagse en elegante vorm van zonwering. We plaatsen deze decoratieve, verticale doeken aan de buitenkant, maar je bedient ze van binnenuit. Door de gaatjes in het doek kan je van binnen naar buiten kijken, maar niet omgekeerd. Ze kunnen dus heel goed geïntegreerd worden met de ramen van jouw woning.

BLOG, NIEUWS EN TIPS

Wij delen onze tips met plezier

We snappen het, de juiste keuzes maken is niet altijd gemakkelijk! Laat je daarom inspireren door onze gerealiseerde projecten. 

Bekijk onze blog voor handige tips en advies of bezoek onze toonzaal in Paal-Beringen.

Wij helpen u graag!

Ramen en deuren Hoeselt

Reynaers Masterline 8: Het raamsysteem van de toekomst!

Masterline 8 is het raamsysteem voor de toekomst. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. Met zijn HI en HI+ versies heeft het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen: van een renovatie tot een passiefwoning!

Lees verder •
stalen deur steellook deur limburg

Stalen/Steellook deuren: De trend zet door in 2021

Heb jij de steellook deuren al een keer voorbij zien komen bij je vrienden, familie of op televisie? Grote kans van wel, want deuren van aluminium of staal zijn al een tijdje razend populair.

Óók in 2021 is de vraag naar de stalen deur groot en er wordt verwacht dat de trend nog wel even doorzet. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden met deze deur in het interieur. Ik zet de voordelen van een stalen deur op een rij.

Lees verder •

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je een afspraak in onze showroom, bij je thuis of via videochat voor vrijblijvende informatie?

Maak hier rechtstreeks een afspraak en we gaan voor jou aan de slag!

 


  RenovatieAanpassing van de woningNieuwbouw  LIEFDE VOOR UW WONING.

  Contact

  NEVEN ramen en deuren

  Paalsesteenweg 266/4

  3583 Paal (Beringen)

  info@nevenramen.be

  011/75.29.33

  Openingsuren

  Maandag: 10.00 u – 17.00 u 

  Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

  Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

  Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

  Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

  Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

  Zondag: Gesloten

  Onze showroom ligt vlak bij de E313 - afrit Beringen
  Cookie Policy Privacybeleid Website Disclaimer