RAMEN EN DEUREN

Eerlijk vakmanschap zonder verkoopspraatjes 

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen. Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

Vijf redenen om voor een PVC buitendeur te kiezen

Hoewel veel mensen ervoor kiezen hun woning te voorzien van PVC ramen, zien we toch nog veel traditionele houten buitendeuren. Dit terwijl PVC deuren een aantal grote voordelen hebben die vaak over het hoofd worden gezien. Daarom geven we in deze blog de vijf grootste voordelen van kunststof buitendeuren.

1. PVC buitendeuren bieden een goede isolatie

PVC deuren zijn in tegenstelling tot traditionele deuren een stuk beter in het isoleren van een woning. In veel gevallen zien we dat er bij traditionele deuren sneller nog wat tocht het huis binnen kan komen. Door te kiezen voor PVC deuren stookt u minder in de winter en in de zomer behoudt u een fijner binnenklimaat. Bovendien zijn deze deuren ook nog eens geluidswerend, waardoor vervelende straatgeluiden minder kans hebben om uw woning binnen te dringen. Al met al dus een flinke besparing op uw stookkosten en een mogelijke verhoging van de waarde van uw huis.

2. PVC is onderhoudsvriendelijk
PVC deuren hebben amper onderhoud nodig. U hoeft er alleen af en toe eens een doekje over te halen, hoewel dat meer esthetisch is dan dat de deur het werkelijk nodig heeft. Dit is een groot voordeel ten opzichte van houten deuren, die geregeld moeten worden geschuurd en geverfd en die bovendien na een jaar of vijfentwintig vaak vervangen moeten worden.

3. PVC deuren zijn milieuvriendelijk
Dit is misschien nog wel de grootste misvatting over PVC deuren. Ze zijn namelijk zeer milieuvriendelijk. Niet alleen is het zoals al gezegd een goede isolatie, waardoor u bespaart op de stookkosten en dus op de CO2-uitstoot, maar daarnaast zijn kunststof deuren zeer gemakkelijk 100% te recyclen.

4. Goede beveiliging tegen inbrekers
In tegenstelling tot traditionele houten deuren zijn PVC buitendeuren veel beter te beveiligen tegen inbraak. De deuren zijn eenvoudig te voorzien van een stevige drie- of vijfpuntsluiting, iets wat bij houten deuren moeilijker te realiseren valt.

5. Er zijn veel verschillende designs mogelijk
Ten slotte zijn PVC deuren verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan designs. Dit is een resultaat van het materiaal, dat door de veelzijdigheid ervan eenvoudig kan worden gevormd in de stijl die past bij uw smaak: van zeer modern tot authentiek. Bovendien zijn ze in principe in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar.


Let’s get social

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Cookie Policy Privacybeleid Website Disclaimer