OVER NEVEN 

RAMEN EN DEUREN

U bent bij ons geen dossiernummer

Over NEVEN ramen en deuren

Historiek

NEVEN ramen en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf het bedrijf op dagelijkse basis coördineert. Daarom zal hij u persoonlijk begeleiden van A tot Z in het kiezen van de beste opties voor uw ruimtes.

Zijn kennis, oog voor detail en oprechte bekommernis hebben vele huizen omgevormd tot een “thuis”. Als gevolg van de positieve reacties van de mensen kreeg hij de zelfzekerheid om te starten met een eigen zaak.  

Ons doel

De beste oplossing voor iedere klant aanbieden. Daarom streven wij  naar 100% tevredenheid! Bovendien is de beste reclame voor ons de tevreden meningen van de klanten zelf. Daardoor zijn wij eerlijk in ons kunnen en onze communicatie. Dat wil zeggen dat wij ernaar streven om een uitstekende service te bieden, met een vlotte communicatie over uw project. Daarenboven is eerlijkheid de sleutel tot vertrouwen voor ons.

Onze sterktes en troeven

Ervaren vakmannen

Een nauw en persoonlijk contact met de klanten blijft een sterkte die weinig andere grote spelers op de markt kunnen bieden. 

Daarom volgen wij onze projecten persoonlijk op van begin tot einde zodat u met een gerust gemoed uw project kan laten realiseren. 

U bent bij ons geen dossiernummer, wij staan dicht bij onze klanten.

Bovendien is de montage door ervaren vakmannen, die een jarenlange ervaring in de sector, oog voor detail en respect voor uw woning hebben. 

Kwaliteit

Nieuwe ramen en deuren vraagt om een grote investering. 

Vandaar dat we zeker willen zijn van de kwaliteit die we leveren aan onze klanten. 

Onze ramen en deuren hebben een uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding, mede door onze partnerships met grote en  kwalitatieve merken.

Hieruit volgt natuurlijk dat wij met goederen van topkwaliteit werken.

Eerlijk en betrouwbaar

Betrokkenheid, betrouwbaarheid en vakmanschap zijn onze kernwaarden. 

Wij creëren waarde voor onze klanten door kwaliteit te leveren en oplossingsgericht te werken. 

Daarnaast houden we van eerlijke, vlotte en transparante communicatie. Daarom zijn wij altijd bereikbaar via mail of telefoon. Hebben we toch een oproep gemist? Dan bellen we zo snel mogelijk terug. 

 

Hoe maakt NEVEN ramen en deuren het verschil voor jou?

Wij beperken ons niet enkel tot de levering en plaatsing van uitstekende producten, maar wij besteden heel veel aandacht aan de service. De kwaliteit van onze producten zit dus ook in onze dienstverlening en dat merken onze klanten

De bouwsector in het algemeen heeft vaak terecht een slecht imago op vlak van communicatie en opvolging. Neven ramen en deuren gaat hier tegenin. 

Zo streven wij naar een vlotte en eerlijke samenwerking met een goede opvolging en communicatie zodat u een samenwerking voor uw ramen en deuren kan aangaan zonder zorgen. Door extra energie te stoppen in het naleven van onze afspraken vermijden we talloze tijdverslindende telefoongesprekken of overbodig e-mailverkeer. Zo blijven we efficiënt en kunnen we een uitstekende service aanbieden.

Daarnaast bent u bij ons absoluut geen dossiernummer. Wij hebben oprechte aandacht voor onze klanten. Dat begint al bij het persoonlijk contact tijdens de opmeting en de daaropvolgende ontvangst in onze showroom. 

Kortom, we verrassen onze klanten regelmatig met oplossingen waar ze zelf nooit aan zouden hebben gedacht. Vanaf de allereerste kennismaking nemen we de klanten bij de hand. Dat geeft een goed gevoel. De aanpak, de uitvoering én de nazorg van de werkzaamheden moeten tot in de puntjes geregeld zijn. Duidelijke afspraken, daar moeten klanten op kunnen vertrouwen ! 

Een mooi bedrijf met trotse medewerkers

Dat zijn we, en dat willen we blijven. Zo hechten wij veel belang aan de mening van onze medewerkers en communiceren ook heel transparant neer hen toe. Daarnaast is het ook belangrijk dat ze in de beste omstandigheden kunnen werken. Denk hierbij aan hulpmiddelen voor de ergonomie en het comfort van onze monteurs. Zo hoeven ze later geen spijt te hebben dat ze fysiek werk hebben gedaan !  

Maar we hebben méér ambitie en wij blijven immers Limburgers: nuchtere Belgen met een gezonde ondernemingsgeest. Ook al zullen we dat nooit zo hardop zeggen, we doen samen stoere dingen. Dat blijft uit onze loyale klanten, onze showroom, onze samenwerkingen met partners, prachtige realisaties en een uitstekende naam. Kortom, het maakt ons erg dankbaar en vol vertrouwen voor de toekomst !

Vraag gratis een offerte aan

Wil je een afspraak in onze showroom, bij je thuis of via videochat voor vrijblijvende informatie?

Maak hieronder rechtstreeks een afspraak en we gaan voor jou aan de slag!

 

Nieuws en tips

Wij delen onze tips met plezier

 Inspiratie, advies, de laatste ontwikkelingen en antwoord op uw vragen. 

Lees er alles over in onze blogs.

Wij helpen u graag!

Gespot: Wat zijn de raamtrends in 2020?

Gespot: Wat zijn de ramentrends in 2020? Dé trend van het moment zijn de steellook ramen en deuren. Jong en gedurfd, gecombineerd met de stoere uitstraling van staal maar dan met de voordelen van aluminium. Grote...

Lees verder
aluminium ramen en deuren limburg prijs goedkoop neven ramen en deuren

Hoe ramen en deuren offertes vergelijken

Hoe vergelijk je offertes van je ramen, deuren en buitenschrijnwerk?  Hoe vergelijk je offertes en waarop moet je absoluut letten om onaangename verrassingen te vermijden? We lijsten de belangrijkste aandachtspunten hieronder voor je op, zodat...

Lees verder
U-waarde soorten glas

Wat is de U-waarde van ramen en deuren?

Wat betekent de U-waarde van glas? Wanneer je nieuwe ramen koopt, kom je een aantal belangrijke begrippen tegen zoals de U-waarde. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? Wij leggen het jou graag uit in mensentaal,...

Lees verder

Laat je inspireren !

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Contact

Neven ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

 

Ramen

Deuren

Schuiframen

Realisaties

Screens

Rolluiken

Terrasoverkappingen

Over ons

Over ons

Onze werkwijze

Onze showroom

Vacatures

Over ons

Onze werkwijze

Onze showroom

Contact

Over ons

Onze werkwijze

Onze showroom