SCREENS 

HOUDEN HET KOEL IN HUIS

Screens zijn een onopvallende vorm van zonwering. Ze liggen tegen het raam aan en steken dus niet uit, zoals een zonnescherm.

Screens

U wilt zonwering maar hebt liever geen rolluiken? Dan leveren en plaatsen we ook screens, die de warmte buiten houden en toch het zonlicht doorlaten. Er bestaan ook screens die volledig verduisteren en dus bijna geen licht doorlaten. 

Wat is screen zonwering?

Screen zonwering is één van de vele vormen van zonwering waarover uw huis kan beschikken. De laatste jaren wordt deze vorm van zonwering steeds vaker gebruikt. Dat komt omdat ze verschillende voordelen hebben. 

Een screen is een vlak hangend scherm die tussen twee geleiders naar beneden en naar boven glijdt. Het verschil tussen een rolluik en screens is dat een rolluik vaak van hard materiaal gemaakt is, terwijl screens uit een (half)transparant screendoek bestaan.

 

Waarom kiezen voor screens?

Een screen is een zeer compacte vorm van zonwering. Doordat de screes zeer vlak tegen de woning gehangen worden wordt de vrije doorloop niet belemmerd. Een screen bestaat uit geweven glasvezeldraden, hierdoor wordt lichtinval en warmte geweerd. Niet alleen de zon en warmte maar ook inkijk in de woning worden zo beperkt. Een ander voordeel van screens is dat het ook een isolerende functie heeft. Wanneer u ervoor zorgt dat het screen zoveel mogelijk gezakt is, zult u merken dat uw woning beter verwarmd blijft. 

 

Nieuws en tips

Wij delen onze tips met plezier

 Inspiratie, advies, de laatste ontwikkelingen en antwoord op uw vragen. 

Lees er alles over in onze blogs.

Wij helpen u graag!

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Cookie Policy Privacybeleid Website Disclaimer