ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN

Aluminium is een perfecte optie voor meerdere soorten woningen, van renovatie tot nieuwbouw. Aluminium is duurzaam en bestand tegen temperatuurwisselingen. Het materiaal is licht, maar solide en stevig. Door de sterkte van aluminium kan u kiezen voor moderne, slanke raamprofielen.

Aluminium ramen en deuren

Met aluminium ramen en deuren kiest u voor duurzame kwaliteit. Veel mensen dromen vandaag van een woning met veel lichtinval en smalle aluminium raamprofielen. De profielen zijn zeer sterk zodat ook grote schuiframen met gemak open glijden.

Aluminium ramen isoleren goed. De thermische kwaliteit wordt gegarandeerd door een isolerende kern (de thermische onderbreking) die de binnen – en buitenzijde van elkaar scheidt, waardoor dit soort meerkamersysteem zorgt voor een betere isolatie. De thermische onderbreking van uit verschillende materialen vervaardigd zijn. 

Daarnaast zijn aluminium ramen en deuren vaak de favoriet van architecten omwille van hun elegante look en de vele designmogelijkheden en hun lange levensduur.

Grote glaspartijen, gebogen ramen en onzichtbare profielen.. alles is mogelijk met  aluminium ramen en deuren.

In vergelijking met hout en PVC is aluminium veruit het lichtste materiaal. Perfect dus voor slanke en grote ramen, maar evengoed voor schuifdeuren en andere moderne deuren.


BLOG, NIEUWS EN TIPS

Wij delen onze tips met plezier

We snappen het, de juiste keuzes maken is niet altijd gemakkelijk! Laat je daarom inspireren door onze gerealiseerde projecten. 

Bekijk onze blog voor handige tips en advies of bezoek onze toonzaal in Paal-Beringen.

Wij helpen u graag!

zwarte aluminium ramen en deuren in limburg reynaers profel

Waarom kiezen voor aluminium ramen en deuren?

Met aluminium ramen en deuren kiest u voor duurzame kwaliteit. Aluminium profielen zijn ijzersterk, vederlicht en van topkwaliteit, zodat ook grote schuiframen met gemak open glijden.

Ze isoleren uitstekend en zijn de favoriet van architecten omwille van hun elegante look en de vele designmogelijkheden. Grote glaspartijen, gebogen ramen en onzichtbare profielen.. alles is mogelijk met aluminium ramen en deuren.

In vergelijking met hout en pvc is aluminium veruit het lichtste materiaal. Perfect dus voor slanke en grote ramen, maar evengoed voor schuifdeuren en andere moderne deuren.

Licht en slank is aluminium zeker, maar daarom niet minder sterk. Zo zijn onze aluminium ramen uitgerust met 3-voudige rondom lopende dichtingen, wat hen niet enkel wind- en waterdicht maakt, maar wat ook fungeert als extra geluidsisolatie voor een zelden geziene thermische en akoestische isolatie. Ze zijn ideaal voor grote glaspartijen. Tenslotte biedt aluminium als robuust materiaal bovendien de perfecte bescherming tegen inbraken.

Lees verder •
ramen en deuren kopen limburg

Op welke premies voor ramen en deuren hebt u recht?

Wan­neer je van plan bent om ramen, deuren of beglaz­ing te plaat­sen of ver­van­gen, is het inter­es­sant om je eerst even te verdiepen in de beschik­bare pre­mies en sub­si­dies. Zo kan je besparen op je investering en zal je energiefactuur ook dalen. Wij helpen je graag bij het uitzoeken op welke premies je recht hebt. Kom daarom gerust eens langs voor meer informatie…

Lees verder •
moderne voordeur

Vijf tips voor een PVC deur

Hoewel veel mensen ervoor kiezen hun woning te voorzien van PVC ramen, zien we toch nog veel traditionele houten buitendeuren. Dit terwijl PVC deuren een aantal grote voordelen hebben die vaak over het hoofd worden gezien. Daarom geven we in deze blog de vijf grootste voordelen van kunststof buitendeuren.

Lees verder •

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je een afspraak in onze showroom, bij je thuis of via videochat voor vrijblijvende informatie?

Maak hier rechtstreeks een afspraak en we gaan voor jou aan de slag!

 

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u