RAMEN EN DEUREN 

Eerlijk vakmanschap zonder verkoopspraatjes

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen. Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

Ramen en deuren kopen in Limburg?

Ben jij op zoek naar een betrouw­bare part­ner om ramen en deuren bij te bestellen? Wel, laat ons je even gerust­stellen: bij NEVEN ramen en deuren zit je aan het juiste adres. 

NEVEN ramen en deuren is een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen. Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar door onze partnerships met grote merken en onze digitale en plaatsingsefficiëntie kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden. Daarnaast bent u bij ons, in tegenstelling met grote firma’s, geen dossiernummer. Wij volgen uw project nauwlettend op en communiceren helder en eerlijk. Wij staan klaar voor u, zodat u een zorgeloze bouw tegemoet gaat.

Ramen en deuren? Da’s ons ding!

Wij werken, elke dag opnieuw met een team vol experts en de meest hoogwaardige materialen. Of jij nu PVC of aluminium ramen en deuren wilt bestellen, bij ons kan je gerust zijn van een professionele samenwerking. 

PVC ramen en deuren kopen in Limburg?

Wanneer je PVC ramen en deuren bestelt, haal je onmiddellijk een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding in huis. Dat is ten slotte waar PVC voor bekend staat. Het is een onderhoudsvriendelijk, stevig en betrouwbaar materiaal dat betaalbaar is voor de portemonnee.

Ben je daarnaast ook op zoek naar een manier om je woning beter te isoleren? Ook dan is het een goed idee om PVC ramen en deuren te kiezen. De hoge isolatiewaarden zorgen voor een goede energieprestatie, wat op zijn beurt ook resulteert in lagere energierekeningen.

Bovendien zijn PVC ramen ook erg veelzijdige producten. Zo kan je kiezen uit een breed gamma aan RAL-kleuren of PVC in houtstructuur. 

Aluminium ramen en deuren kopen in Limburg?

Wanneer je ervoor kiest om aluminium ramen en deuren te kopen, kan kies je resoluut voor een strakke en moderne look. De mogelijkheden van dit sterke materiaal zijn eindeloos en laten toe om grote raampartijen te plaatsen, in tegenstelling tot PVC ramen die niet gebruikt worden voor grote raampartijen. 

Daarnaast zijn aluminium ramen en deuren bijzonder onderhoudsvriendelijk en kan je kiezen uit een breed assortiment van RAL-kleuren zodat ze perfect in jouw woning passen.

Meer informatie over ramen en deuren?

Goed idee! Wij helpen u graag verder. Via de website kan u een afspraak maken via ons online afsprakensysteem. We plannen graag een gezellig en leerrijk gesprek in met een van onze experts. Zij zullen u graag vertellen waar jij rekening mee moet houden bij het bestellen van nieuwe ramen en deuren in Limburg.

Let’s get social

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Cookie Policy Privacybeleid Website Disclaimer