Steellook ramen en deuren

Hipper en mooier dan ooit!

Steellook ramen en deuren

Steellook ramen duiken steeds vaker op. Dat is helemaal geen verrassing, want deze ramen hebben een prachtige robuuste uitstraling. Ze geven een flinke dosis karakter aan jouw woning. Bovendien zijn de moderne varianten niet meer te vergelijken met de traditionele stalen exemplaren, want ze presteren veel beter op het vlak van isolatie en onderhoud.

Steellook in aluminium

Vandaag de dag zijn steellook ramen in aluminium weer helemaal in. Zowel in landelijke als moderne woningen met een strakke afwerking komen steelloos ramen tot zijn recht. Bovendien kunnen aluminium ramen in steellook gebruikt worden om een volledige woning aan te kleden of voor een accent raam.

Steellook in aluminium voldoet tegenwoordig aan de strenge isolatienormen. Want de nieuwste varianten worden niet langer gemaakt van zwart staal maar uit aluminium. Met steellook profielen combineer je alle voordelen van aluminium met de authentieke uitstraling van smeedijzer. De profielen isoleren goed, zijn kleurvast en onderhoudsvriendelijk.

 

Voordelen van steellook ramen

Grote glaspartijen met smalle profielen zorgen voor een goede lichtinval en geven uw ruimte klasse. Aluminium ramen in steellook hebben tal van voordelen. Dankzij de sterkte van de materialen is het mogelijk om gebruik te maken van smalle profielen. Daarnaast zijn steellook ramen gemakkelijk in onderhoud en slijtvast.

Steellook ramen en deuren kopen in Limburg?

Traditionele smeedwerk heeft doorgaans een zwarte kleur. Maar de moderne aluminium profielen zijn in principe verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Toch kiezen de meeste mensen voor een zwarte RAL 9005 structuurlak, omdat deze tint het best aanleunt bij de originele kleur van staal. En de structuurlak zorgt voor een subtiel reliëf, waardoor het oppervlak een robuuste uitstraling krijgt.

 

 

 

De kostprijs van steellook ramen

Aluminium met een steellook is doorgaans 15 à 20% duurder dan rechte profielen. Je betaalt dus iets meer voor dit buitenschrijnwerk. Maar de smaakvolle uitstraling van deze ramen is natuurlijk onbetaalbaar. Bovendien is deze meerprijs over de levensduur van de ramen verwaarloosbaar.

Meer informatie over ramen en deuren?

Goed idee! Wij helpen u graag verder. Via de website kan u een afspraak maken via ons online afsprakensysteem. We plannen graag een gezellig en leerrijk gesprek in met een van onze experts. Zij zullen u graag vertellen waar jij rekening mee moet houden bij het bestellen van nieuwe ramen en deuren in Limburg.

Let’s get social

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Cookie Policy Privacybeleid Website Disclaimer