STEELLOOK DEUREN

Eerlijk vakmanschap zonder verkoopspraatjes 

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen. Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

Steellook deuren: De trend zet zich voort in 2021!

Heb jij de steellook deuren al een keer voorbij zien komen bij je vrienden, familie of op televisie? Grote kans van wel, want deuren van aluminium of staal zijn al een tijdje razend populair.

Óók in 2021 is de vraag naar de stalen deur groot en er wordt verwacht dat de trend nog wel even doorzet. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden met deze deur in het interieur. Ik zet de voordelen van een stalen deur op een rij.

Steel look binnendeuren in aluminium - Emezzi - NEVEN ramen en deuren - Steel look deur Limburg - stalen deuren limburg steel look binnendeuren limburg vlaams-brabant

Stalen/steellook deuren creëren licht in huis

Stel je voor dat je een steellook deur met glas tussen woonkamer en hal plaatst. Jouw hal pakt waarschijnlijk in dit geval een stuk meer licht dan voorheen. Het licht van de woonkamer vangt jouw hal namelijk ook op.

Stalen/steellook deuren creëren veel ruimte

Naast dat de ruimtes die gescheiden worden door steellook deuren meer licht vangen, wordt er als het ware ook meer ruimte gecreëerd. Jouw hal kijkt bijvoorbeeld niet meer uit op een dichte, witte deur, maar op de woonkamer! Mede door het glas in de deur en het toegevoegde licht, wordt je ruimte optisch gezien vele malen groter.

Stalen binnendeuren Limburg en Vlaams-brabant NEVEN ramen en deuren steellook binnendeuren aluminium steellook deur Emezzi

Stalen/steellook deuren passen in ieders interieur

Door middel van steellook deuren vangen ruimtes meer licht én lijken ze ruimer. Maar een steellook deur is op zichzelf al een ware blikvanger voor het interieur. Of je nu een landelijk, industrieel of modern interieur hebt: een stalen deur past áltijd.

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u 

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Zondag: Gesloten

Onze showroom ligt vlak bij de E313 - afrit Beringen
Cookie Policy Privacybeleid Website Disclaimer