PIVOTERENDE STEELLOOK DEUREN  

Met onze populaire “steel look” pivotdeuren creëren we elegante blikvangers die werkelijk in elke interieurstijl tot hun recht komen.

Een pivot of taatsdeur is een deur die draait op zijn verticale as. De deur heeft geen frame maar enkel een bevestiging op de grond en in het plafond.

Dit zorgt voor een uiterst elegante uitstraling. Verder is het praktisch een hoog aangeschreven deur omdat de deur twee kanten opdraait. Wilt u meer weten over de pivotdeur, kijk dan hier!

Geen zorgen, wij hoeven slechts 1 cm te boren vanaf bovenkant leefvloer. Dit betekent dat het vrijwel altijd kan aangezien in de meeste gevallen de vloerverwarming dieper ligt. Mocht u twijfelen en zelfs nog de mogelijkheid hebben rekening te houden met het leggen van de vloerverwarming, vraag dan bij ons een detailtekening op.

Hiervoor hebben wij twee oplossingen. Of de plint wordt ingezaagd of er wordt een profiel opgeplaatst zodat we een strakke aansluiting krijgen.

Nee, de pivotdeur is een deur die zonder frame in de sparing wordt geplaatst. Dit zorgt voor een elegante uitstraling en hierdoor kan de deur twee kanten opdraaien.

Goede vraag; uw plafond moet stevig schroefbaar zijn. Bij gipsplaten adviseren wij minimaal 2x18 mm multiplex boven de gipsplaten aan te brengen. Bij stalen balken adviseren wij dat deze bekleed worden met 2x18 mm multiplex. Wij moeten namelijk minimaal 4 cm kunnen boren, hier is het dan ook opnieuw belangrijk dat er binnen deze afstand geen leidingen lopen.

Uw eigen steel look deur

Onze glazen binnendeuren met metalen frame worden vervaardigd met strakke profielen, niet te onderscheiden van stalen deuren. De steel look binnendeuren van Emezzi zijn vervaardigd uit aluminium en worden steeds op maat gemaakt. Je hebt voor een pivotdeur in aluminium de keuze uit verschillende designs en indelingen. Of je nu kiest voor een enkele pivotdeur, een dubbele óf in combinatie met een wand: het wordt de blikvanger voor je interieur!

 

De opties bij een pivoterende / taatsdeur

Om uw ideale deur te maken is personaliseren een belangrijk gedeelte. Bij ons kan u de deur volledig naar wens samenstellen. Denk aan verschillende handgrepen, vakverdeling en kleur van het glas. 

Wat betreft de kleur van het profiel; wij leveren standaard RAL9005 zwart met een fijn-structuur maar we kunnen iedere RAL-kleur leveren. Heeft u écht uitzonderlijke wensen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing! Om ideeën op te doen, is het wellicht handig om onze social media kanalen te checken of de realisaties op onze website.

Uiteraard hoeft het niet altijd een enkele deur te zijn. De deuren zijn te combineren met zijpanelen of meerdere deuren. Creëer uw eigen en suite met dubbele pivotdeuren. Of bent u op zoek naar een hoekoplossing? Wij luisteren graag naar uw wens zodat we samen tot een prachtproduct komen!

Voordelen van een aluminium taatsdeur:

  • Lichte, slanke profielen

  • Beide zijden gelijk en hetzelfde uitzicht

  • Uitvoering zonder kader (strakke en ruimtelijke uitstraling)

  • Draait in beide richtingen

  • Standaard voorzien van softclose

  • Blokkeerstand op 90°

Aluminium steellook binnen deuren Limburg en Vlaams-brabant NEVEN ramen en deuren
Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Onze showroom ligt vlak bij de E313 - Afrit Beringen
Cookie Policy Privacybeleid Website Disclaimer