Steellook schuifdeuren  

Eerlijk vakmanschap zonder verkoopspraatjes 

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen. Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

Uw stalen schuifdeur

Ben je op zoek naar een stalen, glazen schuifdeur? Wij monteren  ‘m voor je. Een stalen schuifdeur wordt bij NEVEN ramen en deuren áltijd op maat gemaakt voor jouw sparing. We monteren de schuifdeur standaard met rails en softclose. En de montage? Die zit bij de prijs inbegrepen. Je hebt voor een steel look schuifdeur de keuze uit verschillende designs en indelingen. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

Betaalbare luxe

Het voordeel aan schuivende panelen is dat het verder geen ruimte in beslag neemt. Denk bijvoorbeeld aan pivot- of scharnierdeuren waar de deuren de ruimte in slaan. Bij de aluminium schuifdeuren komt de deur voor het vaste paneel of voor de muur of zelfs in de muur. Dit zijn allerlei mogelijke opties die u kunt toepassen. Met de slanke, strakke profielen is het mooie toevoeging aan uw woning.
De opties bij een schuifdeur

De opties van een aluminium schuifdeur zijn heel uitgebreid. Wilt u het voor een wand schuiven of gaat uw voorkeur toch uit naar klassieke en suite om de deuren in de wand te schuiven. Uiteraard kunt u ook kiezen om een volledig glazen wand te plaatsen om zo de deuren voor de glazen panelen te schuiven. U bent van harte welkom om een en ander in de showroom door te bespreken.

Ook qua verdeling van het glas bent u volledig vrij om te kiezen. U kunt kiezen uit symmetrische of asymmetrische verdelingen maar ook volglas is een mogelijkheid. Onze deuren hebben een softclose systeem zodat de deur rustig afremt en daarna rustig sluit. 

Wat betreft de kleur van het profiel; wij leveren standaard RAL9005 met een fijn-structuur maar we kunnen iedere RAL-kleur leveren. Heeft u echt uitzonderlijke wensen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing! Om ideeën op te doen, is het wellicht handig om onze social media kanalen te checken of de realisaties op onze website.

aluminium stalen schuifdeur binnendeuren stalen binnendeuren Limburg

Wij plaatsen enkel een kleine geleider op de grond die we eventueel ook kunnen verlijmen. Heeft u zijpanelen naast uw deur? Geen probleem, die verlijmen we sowieso.

Ja, de rail zit uiteraard ook inbegrepen. Deze hangen wij tegen het plafond of aan de muur en wordt op lengte gemaakt zoals die in uw situatie moet zijn.

Waarom een stalen schuifdeur bij NEVEN ramen en deuren?

  • Bij NEVEN ramen en deuren wordt je deur met rails én softclose gemonteerd. Boos de deur dichtgooien maakt dus geen indruk!
  • Wij maken onze steel look binnendeuren met glas van strakke en ranke aluminium profielen. Niet te onderscheiden van echte stalen deuren, behalve in de prijs! 
  • De belangrijkste componenten waar onze stalen deuren en scheidingswanden uit bestaan zijn de aluminium profielen en het glas. Onze versie van de ‘stalen deur’ is symmetrisch en dus aan beide zijden gelijk. Dat zorgt voor een strakke uitstraling. 
Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Onze showroom ligt vlak bij de E313 - Afrit Beringen
Cookie Policy Privacybeleid Website Disclaimer