STEELLOOK SCHARNIERDEUREN  

Eerlijk vakmanschap zonder verkoopspraatjes 

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen. Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

Een pivot deur is een deur die draait op zijn verticale as. De deur heeft geen frame maar enkel een bevestiging op de grond en in het plafond.

Dit zorgt voor een uiterst elegante uitstraling. Verder is het praktisch een hoog aangeschreven deur omdat de deur twee kanten opdraait. Wilt u meer weten over de pivotdeur, kijk dan hier!

Geen zorgen, wij hoeven slechts 1 cm te boren vanaf bovenkant leefvloer. Dit betekent dat het vrijwel altijd kan aangezien in de meeste gevallen de vloerverwarming dieper ligt. Mocht u twijfelen en zelfs nog de mogelijkheid hebben rekening te houden met het leggen van de vloerverwarming, vraag dan bij ons een detailtekening op.

Hiervoor hebben wij twee oplossingen. Of de plint wordt ingezaagd of er wordt een profiel opgeplaatst zodat we een strakke aansluiting krijgen.

Nee, de pivotdeur is een deur die zonder frame in de sparing wordt geplaatst. Dit zorgt voor een elegante uitstraling en hierdoor kan de deur twee kanten opdraaien.

Goede vraag; uw plafond moet stevig schroefbaar zijn. Bij gipsplaten adviseren wij minimaal 2×18 mm multiplex boven de gipsplaten aan te brengen. Bij stalen balken adviseren wij dat deze bekleed worden met 2×18 mm multiplex. Wij moeten namelijk minimaal 4 cm kunnen boren, hier is het dan ook opnieuw belangrijk dat er binnen deze afstand geen leidingen lopen.

Uw eigen steel look deur

Op zoek naar een stalen pivot deur? De pivotdeuren van Emezzi worden áltijd op maat gemaakt. En de montage? Die zit indien gewenst, inbegrepen bij de prijs. Je hebt voor een pivotdeur van Emezzi de keuze uit verschillende designs en indelingen. Of je nu kiest voor een enkele pivotdeur, een dubbele pivotdeur óf een pivotdeur in combinatie met een wand: het wordt de blikvanger voor je interieur!

De opties bij een pivoterende deur

Wij bieden originele aluminium steel look deuren aan. Maar om het echt uw eigen deur te maken is personaliseren een belangrijk gedeelte. Bij ons kan u de deur volledig naar wens samenstellen. Denk aan verschillende handgrepen, vakverdeling en kleur van het glas. 

Wat betreft de kleur van het profiel; wij leveren standaard RAL9005 met een fijn-structuur maar we kunnen iedere RAL-kleur leveren. Heeft u echt uitzonderlijke wensen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing! Om ideeën op te doen, is het wellicht handig om onze social media kanalen te checken of de realisaties op onze website.

Uiteraard hoeft het niet altijd een enkele deur te zijn. De deuren zijn te combineren met zijpanelen of meerdere deuren. Creëer uw eigen en suite met dubbele pivotdeuren. Of bent u op zoek naar een hoekoplossing? Wij luisteren graag naar uw wens zodat we samen tot een prachtproduct komen!

Voordelen van een aluminium taatsdeur

  • Lichte, slanke profielen

  • Beide zijden gelijk en hetzelfde uitzicht

  • frameloos (strakke en ruimtelijke uitstraling)

  • Draait twee kanten op

  • Standaard voorzien van softclose

  • Op 90 graden een hold

  • Totaal 300 graden draaicirkel

stalen deuren limburg

Stalen pivotdeur van Emezzi

 

Een stalen pivotdeur voor binnen maakt Emezzi van aluminium. Waarom? 

Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen pivot binnendeur toe te passen in het interieur. 

Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. Wij komen altijd eerst thuis langs om jouw deur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Onze showroom ligt vlak bij de E313 - Afrit Beringen
Cookie Policy Privacybeleid Website Disclaimer