ZONWERING

Ben je even helemaal klaar met de zon? Dan kan je met een zonwering je eigen stukje schaduw creëren

Zonwering houdt de hitte buiten tijdens de warme zomermaanden en de koude tijdens de wintermaanden. Maar zonweringen doen nog veel meer dan dat. Ontdek er hier alles over.

Zonwering

De zomers worden steeds langer en warmer, waardoor het plaatsen van zonnewering geen overbodige luxe is. Er bestaan verschillende manieren om je woning koel te houden. 

Wij beschikken over verschillende types zonwering om jouw huis genietbaar te houden. Zo kan je kiezen voor rolluiken of screens.

Screens

Rolluiken

Rolluiken verbeteren je leefcomfort op zo veel manieren. Kies een rolluik in het materiaal en met de bediening die je wenst. Onze zijn beschikbaar in PVC, aluminium, bekleed met folie in een standaard kleur of gelakt in elke kleur die je je maar kan inbeelden.

Screens

Screens zijn een doeltreffende, hedendaagse en elegante vorm van zonwering. We plaatsen deze decoratieve, verticale doeken aan de buitenkant, maar je bedient ze van binnenuit. Door de gaatjes in het doek kan je van binnen naar buiten kijken, maar niet omgekeerd. Ze kunnen dus heel goed geïntegreerd worden met de ramen van jouw woning.

BLOG, NIEUWS EN TIPS

Wij delen onze tips met plezier

We snappen het, de juiste keuzes maken is niet altijd gemakkelijk! Laat je daarom inspireren door onze gerealiseerde projecten. 

Bekijk onze blog voor handige tips en advies of bezoek onze toonzaal in Paal-Beringen.

Wij helpen u graag!

zwarte aluminium ramen en deuren in limburg reynaers profel

Waarom kiezen voor aluminium ramen en deuren?

Met aluminium ramen en deuren kiest u voor duurzame kwaliteit. Aluminium profielen zijn ijzersterk, vederlicht en van topkwaliteit, zodat ook grote schuiframen met gemak open glijden.

Ze isoleren uitstekend en zijn de favoriet van architecten omwille van hun elegante look en de vele designmogelijkheden. Grote glaspartijen, gebogen ramen en onzichtbare profielen.. alles is mogelijk met aluminium ramen en deuren.

In vergelijking met hout en pvc is aluminium veruit het lichtste materiaal. Perfect dus voor slanke en grote ramen, maar evengoed voor schuifdeuren en andere moderne deuren.

Licht en slank is aluminium zeker, maar daarom niet minder sterk. Zo zijn onze aluminium ramen uitgerust met 3-voudige rondom lopende dichtingen, wat hen niet enkel wind- en waterdicht maakt, maar wat ook fungeert als extra geluidsisolatie voor een zelden geziene thermische en akoestische isolatie. Ze zijn ideaal voor grote glaspartijen. Tenslotte biedt aluminium als robuust materiaal bovendien de perfecte bescherming tegen inbraken.

Lees verder •
reynaers verzonken ramen

Wat zijn verzonken ramen?

Tegenwoordig zijn naast gewone ramen ook ‘’verzonken ramen’’ een hot topic. Tijdens renovatie- of bouwprojecten kiezen we steeds vaker voor zeer grote glaspartijen achteraan de woning zodat er veel licht binnenvalt en het binnen-interieur naadloos overloopt naar het buiten-interieur. Sinds deze trend hoor je ook steeds vaker de term “verzonken ramen”.

Verzonken ramen zijn ramen met een verzonken raamprofiel. Het profiel bij een verzonken raam of deur wordt grotendeels weggewerkt in de vloer. Een verzonken raamprofiel zit dus dieper in de grond waardoor de overstap naar buiten letterlijk kleiner wordt. Deze profielen hebben zowel voor- als nadelen en wij sommen ze voor je op.

Lees verder •
Steel look ramen en deuren

Steellook ramen en deuren zijn hipper en mooier dan ooit!

Steellook ramen duiken steeds vaker op. Dat is helemaal geen verrassing, want deze ramen hebben een prachtige robuuste uitstraling. Ze geven een flinke dosis karakter aan jouw woning. Bovendien zijn de moderne varianten niet meer te vergelijken met de traditionele stalen exemplaren, want ze presteren veel beter op het vlak van isolatie en onderhoud.

Lees verder •

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je een afspraak in onze showroom, bij je thuis of via videochat voor vrijblijvende informatie?

Maak hier rechtstreeks een afspraak en we gaan voor jou aan de slag!

 

LIEFDE VOOR UW WONING.

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u 

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Zondag: Gesloten

Onze showroom ligt vlak bij de E313 - afrit Beringen