ZONWERING 

Ben je even helemaal klaar met de zon? Dan kan je met een zonwering je eigen stukje schaduw creëren

Zonwering houdt de hitte buiten tijdens de warme zomermaanden en de koude tijdens de wintermaanden. Maar zonweringen doen nog veel meer dan dat. Ontdek er hier alles over.

Zonwering

De zomers worden steeds langer en warmer, waardoor het plaatsen van zonnewering geen overbodige luxe is. Er bestaan verschillende manieren om je woning koel te houden. 

Wij beschikken over verschillende types zonwering om jouw huis genietbaar te houden. Zo kan je kiezen voor rolluiken of screens.

Screens

Rolluiken

Rolluiken verbeteren je leefcomfort op zo veel manieren. Kies een rolluik in het materiaal en met de bediening die je wenst. Onze zijn beschikbaar in PVC, aluminium, bekleed met folie in een standaard kleur of gelakt in elke kleur die je je maar kan inbeelden.

Screens

Screens zijn een doeltreffende, hedendaagse en elegante vorm van zonwering. We plaatsen deze decoratieve, verticale doeken aan de buitenkant, maar je bedient ze van binnenuit. Door de gaatjes in het doek kan je van binnen naar buiten kijken, maar niet omgekeerd. Ze kunnen dus heel goed geïntegreerd worden met de ramen van jouw woning.

BLOG, NIEUWS EN TIPS

Wij delen onze tips met plezier

We snappen het, de juiste keuzes maken is niet altijd gemakkelijk! Laat je daarom inspireren door onze gerealiseerde projecten. 

Bekijk onze blog voor handige tips en advies of bezoek onze toonzaal in Paal-Beringen.

Wij helpen u graag!

Steel look ramen en deuren

Steellook ramen en deuren zijn hipper en mooier dan ooit!

Steellook ramen duiken steeds vaker op. Dat is helemaal geen verrassing, want deze ramen hebben een prachtige robuuste uitstraling. Ze geven een flinke dosis karakter aan jouw woning. Bovendien zijn de moderne varianten niet meer te vergelijken met de traditionele stalen exemplaren, want ze presteren veel beter op het vlak van isolatie en onderhoud.

Lees verder •
ramen en deuren hasselt

Welke soorten ramen bestaan er allemaal ? Ontdek het in onze blog!

Ramen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en materialen. Als u op zoek bent naar een nieuw raam dan heeft u de keuze uit een breed assortiment aan raamprofielen. Dit maakt het mogelijk om te kiezen voor een raamdat qua uitstraling perfect aansluit bij de rest van uw woning en dat volledig naar uw wensen is.

Ramen kun je op aller­lei manieren ope­nen. Voor welk type ramen kies jij? Een draairaam, draai-kiepraam, val­raam, schuifraam of toch maar gewoon een vast raam? We som­men de voorde­len en nade­len van de soorten ramen voor je op.

Lees verder •
ramen en deuren beringen

Ramen en deuren kopen in Limburg? U bent bij ons aan het juiste adres!

Ben jij op zoek naar een betrouw­bare part­ner om ramen en deuren bij te bestellen? Wel, laat ons je even gerust­stellen: bij NEVEN ramen en deuren zit je aan het juiste adres.

NEVEN ramen en deuren is een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen. Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar door onze partnerships met grote merken en onze digitale en plaatsingsefficiëntie kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden. Daarnaast bent u bij ons, in tegenstelling met grote firma’s, geen dossiernummer. Wij volgen uw project nauwlettend op en communiceren helder en eerlijk. Wij staan klaar voor u, zodat u een zorgeloze bouw tegemoet gaat.

Lees verder •

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je een afspraak in onze showroom, bij je thuis of via videochat voor vrijblijvende informatie?

Maak hier rechtstreeks een afspraak en we gaan voor jou aan de slag!

 

LIEFDE VOOR UW WONING.

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u 

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Zondag: Gesloten

Onze showroom ligt vlak bij de E313 - afrit Beringen