STEELLOOK DEUREN 

Elegante eyecatcher voor ieders huis! 

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen. Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

stalen steellook binnendeuren emezzi limburg

Het betaalbare alternatief voor stalen deuren

Een steellook deur, metalen deur of ook wel industriële deur of kantoorwand is een karakteristieke en stijlvolle eyecatcher voor uw huis of kantoor. Het aansprekende slanke aluminium design schept sfeer en ruimte en is toepasbaar in vrijwel elke stijl. 

Het goedkopere alternatief doet zeker niet onder voor een stalen deur in design en afwerking, onze deuren zijn juist strakker en smaller dan de stalen deuren.

Onze metalen industriële Emezzi deuren zijn onderhoudsvrij. Ook kunnen onze stalen deuren en ramen in niet geïsoleerde buitenverblijven toegepast worden. 


Steel look binnendeuren in aluminium - Emezzi - NEVEN ramen en deuren - Steel look deur Limburg - stalen deuren limburg steel look binnendeuren limburg vlaams-brabant

Wilt u uw interieur opfrissen met de industriële look van stalen deuren? Emezzi biedt u deze mogelijkheid. 

De Emezzi metalen deuren worden niet gemaakt uit staal, maar uit aluminium. De nog slankere strakke metalen profielen geven uw interieur net dat beetje meer. 

Aluminium heeft als voordeel dat het lichter is dan staal en daarmee veel gebruiksvriendelijker, maar gegarandeerd een stevige en solide deur.æ

Aluminium steellook wanden

Aluminium deuren en wanden

DE LOOK VAN STALEN DEUREN, MAAR DAN VOORDELIGER

Neven ramen en deuren  is dealer van Emezzi deuren. 

Wij verzorgen ook de montage van de steel look deuren: degelijk uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs. Zij installeren uw steel look deuren of (kantoor)wanden volledig naar wens. 

Onze steel look deuren zijn altijd maatwerk. Dat betekent dat we vrijwel altijd uw gewenste product kunnen aanbieden. 

Een aluminium wand geeft je kamer ruimte. Het deelt namelijk het interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. En je behoudt ook maximale lichtinval. 

Een taatsdeur is een deur die draait op zijn verticale as. De deur heeft geen kozijn maar enkel een bevestiging op de grond en in het plafond. Dit zorgt voor een uiterst elegante uitstraling. Verder is het praktisch een hoog aangeschreven deur omdat de deur twee kanten opdraait. Wilt u meer weten over de taatsdeur, kijk dan hier!

Geen zorgen, wij hoeven slechts 1 cm te boren vanaf bovenkant leefvloer. Dit betekent dat het vrijwel altijd kan aangezien in de meeste gevallen de vloerverwarming dieper ligt. Mocht u twijfelen en zelfs nog de mogelijkheid hebben rekening te houden met het leggen van de vloerverwarming, vraag dan bij ons een detailtekening op.

Hiervoor hebben wij twee oplossingen. Of de plint wordt ingezaagd of er wordt een profiel opgeplaatst zodat we een strakke aansluiting krijgen.

Nee, de taatsdeur is een deur die zonder kozijn in de sparing wordt geplaatst. Dit zorgt voor een elegante uitstraling en hierdoor kan de deur twee kanten opdraaien.

Goede vraag; uw plafond moet stevig schroefbaar zijn. Bij gipsplaten adviseren wij minimaal 2x18 mm multiplex boven de gipsplaten aan te brengen. Bij stalen balken adviseren wij dat deze bekleed worden met 2x18 mm multiplex. Wij moeten namelijk minimaal 4 cm kunnen boren, hier is het dan ook opnieuw belangrijk dat er binnen deze afstand geen leidingen lopen.

Contact

NEVEN ramen en deuren

Paalsesteenweg 266/4

3583 Paal (Beringen)

info@nevenramen.be

011/75.29.33

Openingsuren

Maandag: 10.00 u – 17.00 u

Dinsdag: 10.00 u – 17.00 u 

Woensdag: 10.00 u – 17.00 u 

Donderdag: 10.00 u – 17.00 u 

Vrijdag: 10.00 – 17.00 u 

Zaterdag: 10.00 – 15.00 u 

Cookie Policy Privacybeleid Website Disclaimer